maanantai 13. helmikuuta 2012

Santiago de Chile


Ylös on pitkä matka. Santiago de Chile sijaitsee 543 metron korkeudessa ja on vuorten ympäröimä. Läheltä keskustaa löytyy myös eräänlainen nyppylälle, joka on muutettu virkistysalueeksi.


Ylös pääsee mm. Vaijerivaunulla jota käyttää osaavin käsin 'maquinista'

Ylhäältä avautuu savusumun eli smogin turmelema näkymä. Ympäröivät vuoret jättävät pakokaasut ja muut saasteet kattilaan pyörimään. Tuloksena on savusumua. Mutta kaikkeen tottuu..Ikää kohta 28 vuotta ja blogissa on kuva hyvästä kiipeilypuusta? Todellakin on.Samppa viimeistelee diiliä toisen onnettoman alpakka/laamanvillatuotekauppiaan kanssa, jolta meinasimme viedä elinkeinon ostamalla tönön tyhjäksi. Suurin osa lähti kohti Suomea, missä teillä on ilmeisesti tarvetta lämpimille alpakanvillatuotteille.Samun viimeinen ehtoollinen. Ette ikinä arvaa keneltä Samu näytti perulaisten huonekavereidemme mielestä..Tyhjä sheriffipullo sai arvoisensa leposijan hyvässä seurassa. Sitä voi käydä katsomassa osoitteessa Toesca 2335, Santiago de Chile, Chile.

Samun poistuttua tutustuimme ennen Lähtömme Chilen kansallis"urheiluun" eli chileläinen rodeoon. Lähinnä se koostui lehmäparan ahdistelusta ja taklaamisesta hevosen kanssa seinään päin. Meille kerrottiin etukäteen että se on tylsää, mutta sekin piti käydä paikan päällä toteamassa. Virallisena julkilausumana mainitaan, että olemme ehdottomasti moista eläinrääkkäykseen verrattavaa "urheilua" vastaan.

Siinä kaikki tällä kertaa. Nyt ollaan Mendozassa, huomenna Saltaan.

1 kommentti:

  1. Kiitos, alpakka-tuliaiset löysivät perille! lisää vaan tarinaa kehiin.

    t bro

    VastaaPoista